Firmaprofil

Kontakt oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Legg: No.9 JiuLong Road, økonomisk utvikling sone, Wendeng, Yantai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Send e-post: sales@composite-china.com

Arbeidstid:

Man-Lør (8:00 am - 17:00 pm)

Ring oss når du trenger hjelp. Vi er alltid glade for å hjelpe

Nettsted:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Yantai XinBo sammensatte produkter co, Ltd ligger i en vakker by med finaste, Wendeng, som har et rykte for "landsbyene i levetid"i Kina. Selskapet ble etablert i år 2005. Med nesten 10 years'development, vi nå eier våre nye moderne bygninger og mange CNC maskin produksjonslinjer og avansert produksjon workshops som tar for mer enn 4000 kvadratmeter.

Yantai XinBo sammensatte produkter co, Ltd er en profesjonell sammensatte produktet leverandør som er forpliktet til karbonfiber, glassfiber stoff og høy ytelse kompositter produksjon utvikling og anvendelse. Vårt firma har sterke ferdigheter av ressurser og bruker. Vi har bygget et globalt nettverk av markedsføring. I tillegg har vi bygget et langsiktig samarbeid med mange vitenskapelig institusjon dermed har vi en sterk forskning og utvikling team. Basert på disse, utviklet vi en kjede av forskning, produksjon og salg, som har bestemt industrielle verdi og konkurransefortrinn.

Vi er hovedfag i mange felt, for eksempel industrimaskiner, landbruk, intelligent transportation system (ITS), energi, sport, bilindustri, marine, luftfart, romfart og så videre.

Våre hovedprodukter inkluderer: karbonfiber rør, glassfiber rør/stang, padle kajakk, SUP padle, inaktiv roller og drivaksel for maskiner, verktøy håndtak, Vinduspuss vann matet polakker, fly modell rør, seilbåt mast, motorveien Tolling systemet barriere arm, eksosrør og lyddemper for bil og motorsykkel, bil endret tilbehør, teleskopisk polakker, teleskopisk masten, marine masten, vann redning produktene, spesielle-formede produkter , etc.

Produktene fabrikasjon prosessen inkluderer: roll-innpakket, filament svingete, ekstruderte, vakuum forme og mold trykke.
Materiale: 100% karbonfiber, hybrid, 100% glassfiber, kevlar
Leter: 3K twill veve, 3K ren veve, naturlig overflaten polert eller glatte, matte
Farge: som forespørsler

Våre produkter utfører strengt kravet til ISO 9001 internasjonal kvalitet systemet Certification. I grunnsetning av "Å være utmerket, oppriktig service", med begrepet "profesjonell, trofast, pålitelig, holde vi å forbedre og utvide markedet med god tro og gunstig pris. Vi har høy popularitet i dette feltet og eksportere produkter til Asia, Europa, Amerika og mange andre land. Vi har vært samarbeidet med mange berømte klienter - IPC Eagle (USA), Shimano (Japan), Mitsubishi (Japan), China Aerospace nr 703 Institute, automatisering Research Institute og så videre.

Noen av våre produkter skal interesser, vennligst ta kontakt med oss.