Produktkategori

Kontakt oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Legg: No.9 JiuLong Road, økonomisk utvikling sone, Wendeng, Yantai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Send e-post: sales@composite-china.com

Arbeidstid:

Man-Lør (8:00 am - 17:00 pm)

Ring oss når du trenger hjelp. Vi er alltid glade for å hjelpe

Nettsted:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Carbon Fiber Idler Roller Carbon Fiber Tube And Roll

Weihai Xinbo Composite Products Co, Ltd er en av de øverste nivået Kina karbonfiber idler roller produsenter, med profesjonell fabrikk vi er i stand til å produsere billig karbon fiber idler ruller med pålitelig kvalitet. Velkommen til engrosprodukter fra oss. Hot Sale Low-Drag Carbon Fiber Idler ...

Sende bookingforespørselChat Now

Produktdetaljer

Weihai Xinbo Composite Products Co, Ltd er en av de øverste nivået Kina karbonfiber idler roller produsenter, med profesjonell fabrikk vi er i stand til å produsere billig karbon fiber idler ruller med pålitelig kvalitet. Velkommen til engrosprodukter fra oss.

Hot Sale Low-Drag Carbon Fiber Idler Roller For industriell

Carbon fiber idler roller har høy styrke, lett vekt og utmerket korrosjonsbestandighet. Videre overfører ikke karbonfiber varme så mye som de fleste metaller.

XINBO COMPOSITE produkter er mye brukt i luftfart, bil, leketøy, drage, penner, håndverk, telt, vindmølle, paraply, mange typer sportsutstyr og så videre.

Carbon Fiber Idler Roller detaljer:

1. Materiale: 100% Carbon fiber eller etterspurt

2. Overflatebehandling: Naturlig

3. Farge: Svart.

4. Lengde: I følge rekkefølge

5.Vil tykhet: I følge rekkefølge

6. Karboninnhold: 100% CF, 60% CF eller i henhold til rekkefølge.

Vi kan designe og produsere rør i henhold til kundens søknad og krav.

• High Strength Carbon Fiber Idler Roller:

Rulleviklet karbonfiberrør er universelt sterke og kan tolerere alle krefter likt. I motsetning til pultruderte rør kan de motstå vridning (moment) kraft, kompresjon, spenning og avbøyning uten splitting. Dette skyldes at fibrene har blitt viklet rundt diameteren av røret og løpende lengder. Først blir rørdornen viklet med enveiset karbonfiber rundt diameteren, da er den pakket inn med fibrene som løper lengden (langsgående), til slutt er den ferdig med en vikling av 3K glattvev før det er herdet i en autoklav, rulleslipt og Gjentatt med epoksy.

Alle våre Carbon Fiber Idler Roller ID, OD, lengde, modul av elastisitet og strekkstyrke kan produseres i henhold til kundens krav.

XINBO COMPOSITE er en av de øverste nivåene Kina Industri produsenter, med profesjonell fabrikk vi er i stand til å produsere billig karbon fiber idler rulle karbonfiber rør og rulle med pålitelig kvalitet. Velkommen til engrosprodukter fra oss.

Forespørsel