Produktkategori

Kontakt oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Legg: No.9 JiuLong Road, økonomisk utvikling sone, Wendeng, Yantai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Send e-post: sales@composite-china.com

Arbeidstid:

Man-Lør (8:00 am - 17:00 pm)

Ring oss når du trenger hjelp. Vi er alltid glade for å hjelpe

Nettsted:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Karbonfiber rør i Engineering utvikling

- Aug 03, 2015 -

Omfattende ytelsen av karbonfiber, gjør det samtidig som strukturelle materialer og funksjonelle materialer forskning er av stor betydning, det kan løse mange andre materialer kan ikke løse problemet. På stede, hovedsakelig i form av styrke kombinasjonen av karbonfiber og betong, og mindre det opprinnelige programmet i struktur design. Grunn til problemer, permanent maler også dominert av glassfiber. Karbonfiber rør anvendt forskningsarbeid på dette området er i en tidlig fase, er begrenset til bjelker, kolonner, er det ingen rapporter om betong gulv og vegger. Anvendelse av karbonfiber sivilingeniør med en svært bred plass for utvikling.

I tillegg i produksjon av karbon materialer, avhengig av behov ytelsesforbedring av karbon og grafitt materialer, generelt bruker følgende flere typer impregnering agent:

(1) kull tjære eller asfalt. For felles lager, impregnert grafitt elektroder for kraftkrevende grafitt elektrode og ultra høy makt grafitt elektrode roasting ontologi og så videre. I dag, brukte steinkulltjære pitch impregnering av elektroden tomme, og USA og andre land med asfalt impregnert elektrode tomme.

(2) harpiks. Hovedsakelig brukes i impregnert grafitt materialer for utarbeidelse av ugjennomtrengelig grafitt for kjemisk industri.

(3) lavt Smeltepunkt metal. Hovedsakelig brukes i impregnert grafitt produktene for bestemte formål, for eksempel i motoren, skyve elektriske kontakter, for eksempel skraping.

(4) smøremiddel. Hovedsakelig brukes i impregnert grafitt produkter, for å bedre slitestyrke grafitt materialer, produserer lagrene, skyve kontakt, luft eller vann motor pensel og så videre.


Related Products